GhostRiderPeter
Maar is het Callebaut? Is het Van Gilse suiker bij de Suikerspin?
Onder het motto: ff een cappuccino bij de Poffertjeskraam en dan oploskoffie krijgenā¦.. nee dank je! Het is netjes opgelost door een colaatje te brengen, maar dat was ook teveel koolzuur met postmix. Geen wonder dat de lokale horeca het her en der beter doet. En lokale horeca zat gisteren ook vol met de mensen van. š¤š¤·š¼āāļø
En om terug te gaan naar de kermisā¦. regen zorgt ervoor dat het rustig was in Best, er een enkele zaak panne had, niet alles vol zat maar slecht een paar man per rit en soms zelfs maar 1.
Verder prima aanbod, waar ergens niks gezegd werd, kon een ander die dat wel deed misschien niet doen. Alles is geschmackssache, overal is wel wat op of aan te merken. De 1 heeft werkkleding in thema, de ander zoekt ānetā personeelā¦.. ahum ahum. De 1 heeft zelfs verlichting toegevoegd met het Best logo erin zoals de rupsbaan en de ander heeft geen SwissDeck tegel liggen.
Prima vermaak, alleen voor een regenachtige dag net te ver van huis. Hoe ver van huisā¦. 2 uur rijden zei ik tegen de vriendelijke dame van de notenkraam. Onder het genot van een suikerpinda dit bericht! Tot de volgende keer in Best. š
P.S. er zijn kermissen die meet&greets organiseren om volk te trekkenā¦.. nodig gewoon Ruben Koet uit, die heeft geen pak nodig of een maffe outfit met schmink of make-up. Die maakte gister heel wat fotoās met bezoekers. Als daar geen verdienmodule in zit?! š